Menu Home

Når hverdagens udfordringer bliver til et job

Mennesker har forskellige reaktioner på udfordringer. Nogle kan blive slået ud af dem og har ofte brug for hjælp til at klare dem. Andre tager dem gerne op. De fleste ligger nok et sted midt imellem, men blandt dem, der tager udfordringer op, ligger iværksætterne. Iværksætteri handler om at finde løsninger på udfordringer. Det handler om at dele de løsninger med andre, og det handler om at kæmpe sig igennem.

Der er mange spændende eksempler på iværksætteri. Mange mennesker har fundet smarte løsninger på små eller store problemer, og de har delt dem med verden. Derfor har vi i dag støvsugere, computere, biler og meget mere.

Udfordringer som mor

Der er udfordringer for alle i hverdagen, men det er ikke de samme udfordringer, vi møder. Når man lige er blevet mor, dukker der nogle nye udfordringer op. Det fandt Stephanie og Eva ud af. De havde pludselig en lille størrelse, som de skulle have til at sove flere gange hver dag. Det kan være en udfordring at få børn til at sove.

Stephanie og Eva følte, at de manglede nogle ekstra hænder. De følte, at det var frustrerende ikke at kunne få babyen til at sove. Derfor startede de Membantu. De fik en god idé og begyndte at dele den med andre. Det er iværksætteri, når det fungerer.

Vuggemotor

Stephanies og Evas idé var en vuggemotor. Nogle babyer er ikke nemme at få til at falde i søvn. Det hjælper, når de bliver vugget. Men der er meget at se til, når man er mor, og det er hårdt at stå og vugge babyen hele tiden. Så kan de være smart med en hjælpende hånd til vugningen. Det var det, Stephanie og Eva skabte. En hjælpende hånd til nye mødre.

Iværksætteri handler om at løse et problem. Det har de to kvinder gjort. Nybagte mødre kan nu få en meget nemmere første tid med deres børn. De skal ikke stå og vugge i frustration. De kan sætte motoren i gang, og så klarer den arbejdet.

Membantu

I deres virksomhed har Stephanie og Eva tænkt på de nybagte mødre. Det er et krævende job, og det kan være svært. Hos Membantu gør de det nemmere. Nybagte mødre kan få hjælp til babyen vigtige søvn. Uanset om de vil have baby til at sove i en vugge eller en slynge.

Hos Membantu får mødre endda tilfredshedsgaranti. Overvejer du en vuggemotor, så kan du prøve den i 14 dage. Du kan finde ud af, om den virker for din baby. Gør den ikke, kan du få pengene tilbage. Den bliver leveret hurtigt, så du skal heller ikke gå med frustrationen i dage og uger. Du bestiller bare en hjælpende hånd, og så kommer den inden for 1-3 hverdage.

Membantu er et godt eksempel på iværksætteri. Det er nemlig en løsning på et problem, som mange oplever. Løsningen holder de ikke for dem selv, men de deler den med andre. Og alt er gennemtænkt – lige fra økologi til tilfredshedsgaranti. Der er tænkt på kunderne.

Categories: Indlæg

admini