Menu Home

Vækst din virksomhed bedst med et rekrutteringssystem

Et rekrutteringssystem er et it-system. Det er hvor en virksomheds HR-afdeling(er) og ledere som for eksempel rekrutterende ledere, kan følge med i alle led i rekrutteringsprocessen. Det vil sige at de alle kan følge med helt fra annoncering til ansættelse. Dette giver en vis form for sikkerhed og meget andet, men det vil blive beskrevet mere dybdegående her, hvorfor det er en god ide at bruge et rekrutteringssystem i 2021.

Sikkerhed for virksomheden

Via et rekrutteringssystem kommer der dermed en vis sikkerhed for virksomheden. Det gør der fordi at der pludselig er flere mennesker til at administrere rekrutteringsprocessen. Dermed er der flere mennesker til at se, hvis der nu skulle være en fejl.

 

Der er også en form for sikkerhed for virksomheden fordi der som sagt er flere mennesker der kan og skal administrere denne proces. Dog kan en fejl godt slippe forbi en vis mængde, men med et rekrutteringssystem, er risikoen mindre for at der sker en fejl, som bliver gennemført.

 

Bedre samarbejde med ledere

Ved brug af et rekrutteringssystem er lederne i rekrutteringsafdelingen en større del af det hele. Dette giver et bedre samarbejde med de andre afdelinger.

 

Udover det, vil det også føre til, at lederne i rekrutteringsafdelingen, laver nogle bedre ansættelser fordi de kender mere til det i den afdeling og dermed kan tage en bedre beslutning.

 

Valideret udvælgelse og tiltrækning af rette kandidater

Via et rekrutteringssystem får du som sagt bedre udvælgelse af kandidater fordi lederne af rekrutteringsafdelingen bliver en langt større del af denne proces.

 

Du vil tiltrække de rette kandidater via et rekrutteringssystem fordi du kan sprede dine opslag yderligere og finde kandidater med de rette færdigheder til den stilling du siger en til. Derudover kan man følge med på https://jyllands-posten.dk/jperhverv/ECE4082313/Erhvervsnyheder/ for at læse mere om disse ting og hvad der rører sig via de nyeste nyheder.

Categories: Indlæg

admini