Menu Home

Måske mærker du også en iværksætter i maven

Det er jo faktisk ikke så svært at starte sin egen virksomhed, hører man tit rundt omkring. Og det er måske rigtigt nok. Men hvordan kan det så være, at vi føler os så blokerede? Det er som om, at hele den proces, det er at komme i gang, er for uoverskuelig. I stedet burde du tage det i små bidder, i stedet for at tage den helt store mundfuld med det samme. De fleste ting er uoverskuelige ved første øjekast, men når det bliver delt op i bidder, så bliver det meget nemmere.

Kender du til IoT cloud platform? Det burde du

Der er mange, der bruger andres viden i opstartsfasen. Der er så mange, der gerne vil hjælpe. Det er bare med at række ud, så kommer hænderne til dig. Du kan for eksempel investere i en IoT cloud platform, som kan være med at skalere din virksomhed. Beacontower er der for at hjælpe dig med netop denne løsning.

Bremser pengene dig?

Det kan være, du ikke har pengene til det lige nu. Det kan også være svært at komme i gang fra nul. Men der kan du også komme langt ved at spørge andre til råds. Det kan være, du har svært ved at bede andre om penge for dine ydelser, og så er det jo bare med at arbejde med sin følelse af selvværd. Måske føler du dig ikke god nok til at modtage penge. Det er rigtig mange før dig, der også har tænkt. Men det er jo ikke det, der skal afgøre dit liv. Du bliver nødt til at finde en måde at komme ud af den tankegang, og det vil hjælpe dig i alle livets aspekter.

Categories: Indlæg

admini