Menu Home

Derfor bruger jeg visitkort flittigt

Hvad er et visitkort?

Et visitkort er et lille firkantet kort, der fortæller om ens professionelle liv og hvad man kan tilbyde omverden af diverse services. Visitkort er der hvor man skal sælge sig selv, og der skal endelig ikke spares på positive oplysninger om hvad man kan tilbyde. Et visitkort er det som folk gemmer, så det at have et billede af sig selv på er en rigtig god ide.

Et visitkort skal også indeholde ens professionelle oplysninger, så modtageren af kortet kan kontakte en, hvis de finder ens profil eller ydelser attraktiv.

 

Er visitkort outdatede?

Det korte svar er; Overhovedet ikke!

Selvfølgelig er det anderledes i disse corona tider, der bliver det dog ikke brugt særlig meget, blandt andet grundet at alle messer er udskudt. I normale omstændigheder, bruges der flittigt visitkort.

Visitkort bliver uddelt hyppigt til messer, og her er der mange, specielt udlændinge, der går op i at få ens visitkort. Der er mange som sidder på sit hotel om aftenen efter en messe og kigger visitkort igennem.

Er man ude at besøge en virksomhed, er det en god ide at have sit visitkort med, så de kan gemme dette og tage det i brug når det bliver nødvendigt for dem.

Ens visitkort er kort fortalt ens professionelle ansigt udadtil.

 

 

Hvad får man ud af at bruge visitkort?

Der kan komme mange gode ting ud af at bruge visitkort.

Den primære er dog at skabe et stort netværk og få nye forbindelser inden for ens erhverv.

Visitkort kan også i nogle tilfælde bruges til at få et arbejde, så det kan være en god ide at vedhæfte ens visitkort på ens jobansøgning, så virksomheden kan se at man går op i sit erhverv.
Som de fleste iværksætter ved, betyder netværk alt, når man prøver at bygge noget nyt op. Det er typisk i ens netværk man får sine første kunder, også spredes nyheden om ens virke lige så langsomt. Denne proces kan visitkort være med til.

 

 

 

Visitkort til kunder

Visitkort er også en genial ting at give til sine kunder. Man kan både give dem til potentielle nye kunder eller vedlægge dem fakturaen ved afsluttet arbejde, så kunden hurtigt kan finde ens oplysninger igen hvis de skulle støde på lignende opgave.
Visitkort er også en ting man kan dele ud stort set alle steder, folk kan jo bare smide dem ud, hvis det ikke lige var noget som var relevant for dem. Så det er bare om at få trykt nogle gode visitkort, med de rigtige og relevante oplysninger og få dem delt ud til diverse erhvervsfolk.
En god ting at supplere sine visitkort med, er en flyer. – I øvrigt kan du købe begge dele hos trykkeriet BR Offset.
Denne flyer kan omhandle yderligere oplysninger om ens virksomhed, eller den virksomhed man er ansat i. Flyeren kan også omhandle yderligere oplysninger om ens ydelser, er man fx tømrer, kunne det være en god ide at få skrevet på hvilke aktuelle tilbud der er og hvad man ellers kan tilbyde inden for ens fag.

 

Categories: Indlæg

admini