De fleste konsulenter du vil komme i nærheden af har til formål at optimere din forretning på en måde, så du tjener flere penge.

Det kan være ad indirekte vej ved fx at minimere dine omkostninger eller ved at forbedre din markedsføring, så du rammer den rigtige målgruppe.

Kontakt: 27 57 51 15
Mail: kontakt@sund-okonomi.dk
Priser: Faste pakker eller afregning ud fra timeløn på 950 kr. + moms

Men har du tænkt over at få en på, hvis primære fokus er på den direkte økonomi?

Mød din nye uvildige økonomiske rådgiver Lene Okholm.

Fokus på likviditet, cashflow og overlevelse

lene okholmDen mest hyppige dødsårsag for danske virksomheder er likviditetsproblemer.

Likviditetsproblemer opstår som følge af dårlig budgetlægning, dårlig planlægning, manglende eller ringe håndtering af debitorer i forretningen samt for store omkostninger, der ikke er planlagt til forretnings indtægter.

Men det er alle problemer, som du kan få styr på. Det er et punkt, din revisor burde hjælpe dig med, men det er desværre få revisorer, der gør andet end at hjælpe dig med regnskabet – uanset, de har potentiale til også at vækste din forretning med den rigtige rådgivning.

Lene Okholms fornemste job er at vækste din forretning ved at give dig de råd, der sikrer dig kontinuerligt cashflow og likviditet, at mindske dine løbende omkostninger samt at sørge for, du fordeler dine omkostninger korrekt over hele året.

Kan også hjælpe privat

Enhver seriøs virksomhed har en dygtig revisor tilknyttet. Det er utænkeligt ikke at få revideret privatregnskabet.

Men sådan er det ikke for private mennesker. Her er det uhyggeligt få, der optimerer deres situation ved at benytte sig af en økonomisk konsulent. Der kan være mange penge at hente ved at omlægge lån til højere realkreditbelåningen, at optimere pensionsopsparingen- og investeringen, at udnytte en gældsfaktor samt at stille sig bedst muligt i forhold til SKAT.

Bare det at bruge virksomhedsskatteordningen fremfor almindelig personbeskatning kan spare en almindelig dansker med mindre udlejningsejendom eller solceller for mange tusinde kroner hvert eneste år.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *