Det kan være både skræmmende og spændende at skulle renovere i firmaets lokaler. Her er nogle do and donts til din renovation.

Se det som en investering

En renovering af din erhvervs bygning kan virke som en uoverskuelig og dyr proces. Men det er vigtigt at man ser det som en investering, både i sin bygning men også i sine arbejds omgivelser. Dette kan være en trøst for mange, og hjælpe til at se renovationen som et spændende projekt, i stedet for et irritations moment. Derudover skal man også huske at de penge man bruger på renovation, som oftest tjener sig selv hjem igen når man på et tidspunkt ønsker at sælge sine bygninger. Man skal også huske at man ikke skal renovere, bare for at gøre det men holde fokus på hvad der er profitabel og giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Husk at trække fra

Mange er nok allerede klar over det, men når man renoverer sin erhvervs bygning der er en masse ting der kan trækkes fra. Dette kan svare sig at sætte sig ind i, da det er forskelligt fra byggeprojekt til byggeprojekt. En af de fordele der er ved at være erhvervsdrivende, er jo lige præcis den moms og andre ting man kan trække fra. Dette betyder at man i sidste ende ’sparer’ på sit byggeri, hvilket betyder færre omkostninger for ens virksomhed. Og lige meget om man har en stor, mellem, eller lille virksomhed, eller om det er et stort eller lille renoverings projekt man skal lave, er det en god ide at tage dette med når man regner på budgettet.

Fejl kan koste dig dyrt

Den billigste løsning er ikke altid den billigste løsning, det lyder måske mærkeligt men det er sandt. Hvis et tilbud fra en håndværker lyder for godt til at være sandt, er det det som regel også. For fejl i byggeriet kan have fatale fejl for dig. Det danske firma profilmontage.dk/ har specialiseret sig i at montere tage hos både private og erhverv. Og de ved om nogen hvilken ekspertise, det kræver at lave et ordentligt tag. Og lige præcis dette firma er et eksempel på en virksomhed, man kan lægge sin lid til. På deres hjemmeside kan man beregne sine priser, der er kundeservice tilgængelige, og firmaet har stor erfaring i branchen. Dette er alt sammen indikationer på et godt firma til at stå for din renovation. Hvis man derimod støder ind i et firma der er svært at komme i kontakt med, ikke kan give et endeligt tilbud og pludselig bliver specialister i alt hvad du beder om at få lavet skal du passe på. Og fejl, mangler, og forlængede renovationstider kan betyde at din virksomhed mister penge. F.eks. vil man skulle være uden lokaler for en længere periode end først beregnet, eller man vil skulle ud og finde en ny håndværker til at rette op på de fejl som tidligere håndværkere har lavet. Derfor skal man altid finde en håndværker der ved hvad de laver, og som brænder for et godt håndværk og en god service til dig.

Kategorier: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *