Menu Home

Skolepraktik hos Løvegården

At deltage i skolepraktik hos Løvegården er ikke blot en læringsoplevelse, det er en rejse ind i en verden af alsidige opgaver og berigende erfaringer.

Fra pasning af geder og grise til såning af mikrogrønt og betjening af gårdbutikken, tilbyder Løvegården en unik indsigt i landbrugsdrift og bæredygtig forretningspraksis.

Du kommer til at arbejde med vidt forskellige opgaver. Nogen steder knokler du hårdt og bliver du beskidt, mens du andre steder kan slappe lidt mere af i rent tøj.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om Løvegårdens geografi inden du læser videre, får du lige lidt info her

Løvegården

Torstedvej 82

9541 Suldrup

https://www.loevegaarden.dk/ 

Åbningstider i butikken: 8-20

Skolepraktik afvikles oftest i tidsrummet mandag – fredag kl 8-16. Dog ikke 8 timer pr dag.

 

Pasning af geder, grise og høns

En central del af skolepraktikken hos Løvegården involverer omsorg for gårdsdyr. Deltagerne får mulighed for at arbejde tæt sammen med boergeder, grise og høns.

Dette ikke kun udvikler færdigheder inden for dyrepleje, men skaber også en forståelse for vigtigheden af ansvar og engagement i landbrugsarbejdet.

 

Såning og pasning af mikrogrønt og grøntsager

Skolepraktikanter får hands-on erfaring med dyrkning af mikrogrønt og grøntsager. Fra såning og pleje til høst lærer de essentielle skridt i landbrugsprocessen.

Dette skaber ikke kun bevidsthed om bæredygtig landbrugspraksis, men fremmer også kendskabet til vigtigheden af friske, lokale råvarer.

 

Plukning og pakning af ordrer fra webshoppen

En integreret del af skolepraktikken er involvering i den daglige drift af Løvegårdens webshop. Deltagerne lærer håndteringen af ordrer, plukning af produkter og effektiv pakning for at sikre, at kunderne modtager friske og kvalitetsprodukter.

Denne opgave udvikler organisatoriske færdigheder og forståelse for e-handelsprocessen.

 

Opfyldning og kundebetjening i gårdbutikken

Skolepraktikanter får også mulighed for at arbejde i gårdbutikken, hvor de deltager i opfyldning af varer og interagerer med kunder.

Dette styrker ikke kun evnen til kundeservice, men giver også en forståelse for, hvordan gårdbutikken er hjertet af Løvegårdens forretning.

 

En berigende læringserfaring

Skolepraktik hos Løvegården går ud over traditionel klasseundervisning. Det giver de unge en autentisk forbindelse til landbrugslivet og bæredygtig forretningsdrift.

Fra praktisk arbejde med dyr og afgrøder til at deltage i den daglige drift af en webshop og gårdbutik, får skolepraktikanter en omfattende uddannelse i landbrug og bæredygtig forretningspraksis.

 

Løvegården skaber ikke kun fremtidige landbrugsentusiaster, men også unge mennesker, der forstår vigtigheden af bæredygtighed og lokal produktion. Skolepraktikken er en investering i den næste generation af bevidste forbrugere og landbrugsledere.

Læs mere om praktik hos Løvegården og ansøg her

Categories: Indlæg

admini