Når man arbejder som freelancer kan det være svært at skabe en fast arbejdsplads som fundament. Man er enten ofte på farten som freelancer, får tilbudt en arbejdsspot hos ens kunde eller sidder på en cafe og arbejder. Det handler om at man ikke prioriterer at skabe et fundament for sig selv og sin virksomhed, da man ikke ser det nødvendigt.

Det er vigtigt at skabe nogle rammer omkring sig, så man samtidig skaber den bedste koncentration omkring sit arbejde, samt følelsen af større professionalisme. Ønsker du at skabe en fast arbejdsplads for dig og din virksomhed, så læs med her og få en masse inspiration.

Et billede, der indeholder bord, person, indendørs, gulv

Automatisk genereret beskrivelse

Et kontor efter din smag

Det vigtigste er at man får skabt et kontor, der er efter ens egen personlig smag og ens egen personlige behov. Det er en selv der skal sidde der, det meste af tiden og derfor skal man også have lyst til at være der. Man skal skabe et kontor hvor man kan være koncentreret, professionel men samtidig også skal kunne slappe af.

Hos Office2go kan de hjælpe dig med inspiration til hvordan dit nye kontor skal se ud. Du kan på deres hjemmeside, gå ind og se andre kundecases og få inspiration til hvordan andre har skabt deres rammer for en god arbejdsplads. Der er flere forskellige slags kunder, med forskellige brancher og forskellige behov.

Hos Office2go kan du købe et bredt udvalg at forskellige kontormøbler, til Danmarks skarpeste priser. De har både møbler til større og små kontorer, eller til det dig der har hjemmekontor. Du kan se det brede udvalg af kontormøbler her.  

Indbydende og professionel arbejdsplads

Et andet vigtigt element i dit nye kontor, er hvordan det ser ud udefra og hvordan det bliver opfattet. Som freelancer har man meget kundekontakt og kunderne kan også komme ud og besøge dig i ny og næ. Det er derfor vigtigt at kontoret er indbydende og udstråler professionalisme. Det giver et godt indtryk til kunderne og de får helt sikkert et godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Derudover kan det skabe en helt anden form for ro i maven hos nye kunder, hvis ikke i kender hinanden.

Der skal være rent og sundt, så du også holde dig sund. Den nemmeste måde at holde det rent på, er at gøre kontoret så simpel som overhoved muligt og undgå for mange små nipsting. Der kan hurtigt blive støvet og har man ikke en rengøringsdame, er det vigtigt man får gjort det selv, når der er tid til det. Tiden er ofte prioriteret til arbejde og derfor kommer rengøringen til sidst. Det skal dog påpeges at det er yderst vigtigt, hvis dit kontor skal blive ved med at være indbydende og professionel.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *