Som selvstændig kan det være dræbende for din virksomhed og energi, hvis du pludselig får en skattesag på nakken. For selvom du kan ende med at vinde sagen over SKAT, så kommer du til at bruge alt for mange ressourcer på det. Det er altid i orden at klage over SKAT, og de taber en række sager.

Hvis du har et udestående med SKAT, så kommer vi her med nogle gode råd til, hvad du skal gøre.

 

Skab et hurtigt overblik over sagen

Med det samme at du hører noget fra SKAT, må du ikke udskyde det. Det er vigtigt, at du hurtigt komme videre i processen og ikke lader en skattesag liggende. For det kan ende med at have uoverskuelige konsekvenser for dig, hvis du gør det.

Samme dag skal du fjerne alle andre aftaler, som du har og kigge på det hele. Det er vigtigt at forstå, at det blot er, så du danner dig et overblik. Du skal ikke tvivle, hvis du ikke aner, hvad det hele handler om, for det er der professionelle, som kan gøre for dig.

Det er mere, så du selv ved lidt om, hvad det er, at de mener. Hvis der stadigvæk er tid samme dag, bør du kontakte en advokat med din skattesag.

 

Find en advokat

Da du sikkert har haft problemer med SKAT, kan det være svært at vide, hvad du egentlig skal gøre, når du har problemer med dem. Det første er, at du forstår, at det er helt i orden at klage over SKAT. Deres ord er ikke lov og stort set vil du altid stå i en bedre situation, hvis du klager til dem.

Her skal du kontakte en advokat, så de kan køre din sag for dig. Som almindelig freelancer kan du ikke gøre det store overfor SKAT, da du ikke ved, hvordan det hele hænger sammen. Alt det klarer en advokat for dig.

Generelt set skal du finde en advokat, som på deres hjemmeside skriver om, hvordan de arbejder med sager mod SKAT. Du kan se et godt eksempel på det hos www.alskat.dk.

Herefter kan du tage en snak med dem, hvor du hurtigt kan fornemme, om de ved, hvad de snakker om.

 

Lad advokaten kører sagen

Det bedste ved at vælge en advokat er, at de kører hele sagen for dig. Du accepterer, at de må klage over SKAT på dine vegne. På den måde får du ro i sindet. De kontakter selv SKAT og får udleveret alle relevante dokumenter.

Hvis de skal bruge noget for dig, så hører du det fra dem. Selvom en advokat virker som mange penge at bruge, så er det klart den bedste løsning, da det koster dig mere, hvis du ikke lader en advokat køre din sag, og du taber sagen.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *