Moth Advokatfirma er et mindre specialistfirma med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Vi kan bistå med generel rådgivning, forhandling og udarbejdelse af dokumenter inden for alle aspekter af ansættelsesret, lige som vi står til rådighed for sparring vedrørende en konkret problemstilling eller medarbejder.

Vi har erfaring med udarbejdelse af alle dokumenter inden for ansættelsesretten, herunder ansættelseskontrakter, direktørkontrakter, konsulentaftaler, bonusaftaler, konkurrence- og kundeklausuler, opsigelser, fratrædelsesaftaler og bortvisninger, lige som vi har praktisk erfaring med både retssager og voldgiftssager.

Derudover står vi naturligvis til rådighed, hvis I ønsker sparring eller bistand i forbindelse med forhandlinger med nye, nuværende eller tidligere medarbejdere.

Vi kender lovgivningen og har et grundigt kendskab til praksis, og vi kan derfor hurtigt danne os et overblik over de problematikker og muligheder, som du vil kunne opleve. Det gør os i stand til at yde den bedst mulige rådgivning på en enkel måde.

Vi lægger vægt på at være tilgængelige for vores klienter og på, at vores rådgivning altid skal være forståelig og overskuelig, så du kender dine muligheder og risici, og på den måde kan træffe et oplyst valg. Det e vigtigt for os, at vores rådgivning sker i et sprog og en stil som er lettilgængelig, fordi vi tror på, at det er med til at minimere risikoen for misforståelser.

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *