Der er 2 grunde til, at online markedsføring er en spændende ydelse at tilbyde og sælge – udover, naturligvis, at der er et spændende felt at arbejde i, hvor udviklingen går rigtigt stærkt.

Den ene er, at dine kunder tjener penge på at købe dit produkt. Alle vil gerne købe et produkt, de tjener flere penge på. Hvis du leverer et godt stykke arbejde kan du også være sikker på at have dine kunder i lang tid ad gangen.

Anden årsag er, at der ingen officiel uddannelse, ingen statsligt betalt uddannede, er til online markedsføring. Alle indenfor branchen er i en eller anden grad autodidakte. Det betyder, at udbuddet af konsulenter, der kan hjælpe med fx søgemaskineoptimering, PPC-annoncering eller konverteringsoptimering er begrænset. Efterspørgslen efter de selvsamme konsulenter bare stiger og stiger måned for måned som konkurrencen intensiveres for danske virksomheder online og mulighederne for målrettet annoncering forbedres.

Lyder det fristende?

Kursusvirksomheden Bigum & Co har lavet en uddannelse i online markedsføring. Den løber af staben hvert halve år både i København og i Aarhus. Du har mulighed for at deltage og enten få det betalt af din nuværende arbejdsgiver som en investering eller måske med SVU-støtte fra staten, hvis du er ledig. Du har ydermere mulighed for at få det kørt ind under en 6 ugers uddannelse i samarbejde med dit jobcenter.

Tryk ind på siden med linket herover og se nu, hvad du har mulighed for.

Kategorier: Uddannelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *