Hvis du vil i gang med at få succes med en webshop, er der en række ting, som du kan gøre. Her giver vi dig fem råd, men der er helt sikkert masser af andre ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil have succes.

 

Om du vil sælge hundefoder eller tøj er ligegyldigt. Online gælder de samme, digitale regler.

 

  1. Behandl alle kunder godt

Du må aldrig begynde at skændes med kunder. De skal alle sammen behandles godt, så I er sikker på, at de gerne vil bruge jer igen og igen. Det er en god idé at have let adgang til, at man kan komme i kontakt med jer.

Her har en side som gilpa.dk valgt at benytte en chatfunktion, så kunderne kan skrive til dem, når de er online. Det gør det let for kunderne at få fat i dem og svare på nogle af de ting, som kunderne er mest i tvivl om, såsom hvilke ting hunde ikke må spise. På den måde bliver alle kunder behandlet godt, og der findes ingen dumme spørgsmål.

 

2. Brug anmeldelsessider

Det er smart at bruge anmeldelsessider, hvor kunderne får en e-mail med, om de var glade for at handle i butikken. Hvis de var det, så kan de skrive en positiv anmeldelse til jeres butik.

Hvis I sørger for at sende de varer ud, som I har lovet, så vil I helt sikkert også få en masse gode anmeldelser, mere skal der sådan set ikke til.

 

3. Skab tillid

På en webshop er det vigtigt, at I skaber tryghed for kunden. Her er det en god idé at være tilmeldt e-mærket, da de går ind og godkender jeres webshop, så kunderne ved, at alt er, som det skal være.

For uanset om en kunde køber hundefoder eller proteinpulver, så skal de have tillid til jer.

 

4. Lav god markedsføring

Det er vigtigt, at I laver god markedsføring, så du kan være sikker på, at i hele tiden får kunder i butikken.

Især online markedsføring er mange penge værd for en webshop, da det er her, at deres kunder er. Selvfølgelig kan det sagtens virke med almindelig markedsføring, men det er lettere at tracke salg på den anden måde.

Hvis du sælger et produkt som hundefoder, er det en god idé at satse meget på AdWords og SEO. For det er et emne, som kunder søger en masse.

Med andre produkter, og også for hundefoder, er det en god idé at satse på sociale medier som Facebook, da alle danskere er på det medie.

 

5. Let som en leg

Alt i din webshop skal være let for dine kunder. Hvis noget er besværligt for dine kunder, så handler de aldrig hos dig igen. Derfor skal du hele tiden tænke på, hvordan du kan gøre din webshop brugervenlig.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *