Det kan ofte være svært at overskue alt i en virksomhed samt have tid til alt der skal gøres. Her får du 2 konkrete ideer til hvordan du kan skaffe mere tid og overskud i din virksomhed.

Fakturaservice

fakturaserviceHvis I i din virksomhed bruger tid på at skrive og sende fakturaer kan I få meget tid ved at begynde at gøre det online. Fakturaservice.dk er en online fakturaportal til afsendelse, scanning og administration af fakturaer. Fakturaservice er både til små og store virksomheder og bruges i dag både af private og offentlige virksomheder.

Fakturaservice er utrolig nemt at bruge og du kan på under 5min allerede have sendt din første faktura afsted og efterfølgende vil det gå endnu hurtigere. Du kan sende fakturaer afsted uanset hvor du er, da du kan gøre det både via computer, tablet eller smartphone.

Der er forskellige måder hvorpå du kan sende dine fakturaer via fakturaservice, så du kan nemt tilpasse det til netop din virksomhed.

Du kan afsende og modtag EAN-fakturaer direkte via din browser. Du kan også scanne dine fakturaer og de vil inden for 3 dage være omdannet og sendt elektronisk. Dine fakturaer kan også sendes via e-mail som pdf-fil. Som det sidste kan du også via fakturaservice få dine fakturaer sendt som post så du slipper for at bruge tid på at printe og finde frimærker.

Fakturaservice er meget brugervenligt og det kan hurtigt spare en masse tid i din virksomhed. Det er gratis at oprette en profil og du betaler herefter et fast beløb pr. faktura. Du skal hverken betale oprettelsesgebyr, abonnementsomkostninger eller andre udgifter.

Fjern det overflødige med mindmaps

Mindmaps kan bruges til meget forskelligt, det er en form for brainstorm da man laver et mønster lidt i samme form. Mønsteret består af farver, billeder, tekst og tegninger og kaldes også for huskekort eller mentale kort fordi man skriver ned hvad man tænker eller gerne vil huske.

Mindmaps kan bruges fra alt til at tage noter til opgaveløsning og mere overskud. Skal du f. eks. løse et problem hvor du ikke kan komme videre kan du ved hjælp af mindmaps få en ny ide eller hvis du skal holde et oplæg kan du ved hjælp af mindmaps overskue om du har alt med.

Men du kan også ved hjælp af mindmaps finde ud af om du kan skære noget fra i din virksomhed og på den måde få mere tid i din virksomhed.

Mindmaps er meget nemme at bruge og det kræver ikke meget træning. De første par gange du sætter dig ned med et mindmap vil teknikken måske ikke give mening men det er kun lige i starten og det vil ikke kræve lang tid før du kan se hvor meget du kan bruge mindmaps til.

Og for at gøre det endnu nemmere kan du i dag lave mindmaps online på mindmapping.dk. Når du laver dine mindmaps online kan du altid finde dem frem og du risikerer ikke de bliver væk i bunken af andre papirer.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *