Moth Advokatfirma er et mindre specialistfirma med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Vi kan bistå med generel rådgivning, forhandling og udarbejdelse af dokumenter inden for alle aspekter af ansættelsesret, lige som vi står til rådighed for sparring vedrørende en konkret problemstilling eller medarbejder.

Vi har erfaring med udarbejdelse af alle dokumenter inden for ansættelsesretten, herunder ansættelseskontrakter, direktørkontrakter, konsulentaftaler, bonusaftaler, konkurrence- og kundeklausuler, opsigelser, fratrædelsesaftaler og bortvisninger, lige som vi har praktisk erfaring med både retssager og voldgiftssager.

Derudover står vi naturligvis til rådighed, hvis I ønsker sparring eller bistand i forbindelse med forhandlinger med nye, nuværende eller tidligere medarbejdere.

Vi kender lovgivningen og har et grundigt kendskab til praksis, og vi kan derfor hurtigt danne os et overblik over de problematikker og muligheder, som du vil kunne opleve. Det gør os i stand til at yde den bedst mulige rådgivning på en enkel måde.

Vi lægger vægt på at være tilgængelige for vores klienter og på, at vores rådgivning altid skal være forståelig og overskuelig, så du kender dine muligheder og risici, og på den måde kan træffe et oplyst valg. Det e vigtigt for os, at vores rådgivning sker i et sprog og en stil som er lettilgængelig, fordi vi tror på, at det er med til at minimere risikoen for misforståelser.

 

 

 

 


0 thoughts on “Moth Advokatfirma”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Mød din nye konsulent

Tre spørgsmål og svar til en håndværkskonsulent

Vi glemmer nogle gange, at konsulenter ikke behøver at arbejde indenfor finans, markedsføring eller ledelsesrådgivning. Det gælder fx Lene Okholm, vi tidligere har skrevet om på Freelancekonsulenten.dk her.

Mød din nye konsulent

Uvildig Økonomisk Rådgiver til din assistance

De fleste konsulenter du vil komme i nærheden af har til formål at optimere din forretning på en måde, så du tjener flere penge. Det kan være ad indirekte vej ved fx at minimere dine Read more…