At være freelancer er ikke så meget et arbejde, som det er en livsstil. Man har en personlig frihed, der ikke findes magen til i andre stillinger. Det kræver naturligvis en del selvkontrol, for der er ikke nogen chef eller kolleger, som man skal stå til ansvar overfor. Man tager det arbejde, man føler man kan nå og så er det kunden, man er ansvarlig overfor.

Det er en fantastisk måde at arbejde på, men det er ikke nogen hemmelighed, at det bestemt ikke er for alle.

Kom i gang

Det er ikke så svært som mange tror, at komme godt i gang som freelancer. Først og fremmest skal du kigge lidt på de evner du har, og derudfra vide hvilken type opgaver du skal søge.

Derefter går du simpelthen ind på Amino eller en anden freelancerportal, hvor du kan byde på forskellige opgaver. Der vil typisk være et maksimumbudget, når en person lægger en opgave ud til bud. Hvis det passer dig, byder du simpelthen ind på opgaven og afventer svaret. Så nemt er det.

Vær dog tålmodig, for det kan tage tid og mange bud før du får en opgave, men få foden indenfor og din lykke kan være gjort.

Categories: Artikler

0 thoughts on “Hvordan kommer du i gang som freelancer?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Artikler

Sådan får din virksomhed succes på Instagram

Ligesom Facebook, er Instagram et yderst fordelagtigt værktøj, hvis du vil markedsføre dit produkt og samtidig nå ud til en bred målgruppe. Instagram har nemlig mere en 800 millioner aktive brugere anno 2017, og markedsføre Read more…

Artikler

5 ting du skal bruge som freelancer

Hvis du gerne vil have frihed og mulighed for at tjene mange penge, så er en freelance karriere for dig. Der er dog mange, som synes at det virker svært at komme i gang.

Artikler

Sådan starter du let din egen blog

Efterhånden er der kommet flere og flere bloggere til – og stadig er der mange, der ønsker at komme i gang. Men det behøver slet ikke være så svært at starte op – jovist skal Read more…