Der er mange, som går med en drøm i maven om at blive freelancer, men vejen dertil er ikke nem. Det er især bekymringer om økonomien, som holder folk tilbage, og det kan der være god grund til. Som fastansat har man nemlig den fordel, at man ved, at der går et fastsat beløb ind på kontoen i slutningen af hver måned. Denne tryghed opgiver man som freelancer, og det kan være skræmmende.

Accepter, at der er dårlige perioder

Som freelancer, vil du næsten med garanti opleve, at der er dårlige perioder, hvor du tjener lidt. Dette må du acceptere, da det ellers vil blive vanskeligt for dig at klare dig. Det er derfor særdeles vigtigt, at du danner dig et overblik over, hvor meget du cirka vil tjene i gennemsnit pr. måned. På den måde kan du sørge for, at du udbetaler nogenlunde det samme til dig selv hver måned.

Ofte vil man opleve, at det ikke er et problem at have lidt lavere indtægt, end før man blev selvstændig. Det bliver først problematisk, hvis indtægten bliver enormt svingene, hvilket kan sponsorere et stort overforbrug i visse måneder.

Categories: Artikler

0 thoughts on “Få mere stabil økonomi som freelancer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Artikler

5 ting du skal bruge som freelancer

Hvis du gerne vil have frihed og mulighed for at tjene mange penge, så er en freelance karriere for dig. Der er dog mange, som synes at det virker svært at komme i gang.

Artikler

Sådan starter du let din egen blog

Efterhånden er der kommet flere og flere bloggere til – og stadig er der mange, der ønsker at komme i gang. Men det behøver slet ikke være så svært at starte op – jovist skal Read more…

Artikler

Sådan undgår du at stå uden betaling for dit arbejde

De fleste online freelance opgaver foregår mellem 2 personer der ikke kender hinanden på forhånd. Problemet ligger i at arbejdsgiveren gerne vil være sikker på at få et godt stykke arbejde, og freelanceren gerne vil Read more…