Der er mange muligheder og redskaber til at skabe annoncer, som er målrettet mod kunder, der tidligere har været interesseret i ens hjemmeside. Herved sørger man for at holde sig ”on top of mind” hos både sine potentielle og eksisterende kunder. På den måde bliver de hele tiden mindet om et specifikt produkt eller andre produkter fra virksomheden, som kan øge virksomhedens salg.

Videoen er en guide til, hvordan en retargeting annonce bliver opsat på Facebook, som med sikkerhed kan hjælpe dig og din virksomhed i fremtiden.

Categories: Artikler

0 thoughts on “Bliv bedre til retargeting”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Artikler

5 ting du skal bruge som freelancer

Hvis du gerne vil have frihed og mulighed for at tjene mange penge, så er en freelance karriere for dig. Der er dog mange, som synes at det virker svært at komme i gang.

Artikler

Sådan starter du let din egen blog

Efterhånden er der kommet flere og flere bloggere til – og stadig er der mange, der ønsker at komme i gang. Men det behøver slet ikke være så svært at starte op – jovist skal Read more…

Artikler

Sådan undgår du at stå uden betaling for dit arbejde

De fleste online freelance opgaver foregår mellem 2 personer der ikke kender hinanden på forhånd. Problemet ligger i at arbejdsgiveren gerne vil være sikker på at få et godt stykke arbejde, og freelanceren gerne vil Read more…